kolmapäev, november 05, 2008

Katia uued lõngad

Tegelikult pn need lõngad juba terve kuu müügis olnud, eks tragimad lõnga ostjad on seda märganud. Aga parem hilja kui mitte kunagi.

Selle sügise vaieldamatud hitid on Sulka ja Miski.

Sulka – 60% meriinovill, 20% alpakavill, 20% siid.


Miski – ainulaadne koostis 100% beebilaama ehk siis laamatalle vill.


Mõlemad lõngad on äärmiselt pehmed, õrnad, siidja läikega, hinnalise välimusega. Hind ei ole just odavate killast, aga mõlemad lõngad kindlasti seda hinda väärt. Värvikaardid on mõlemal lõngal analoogsed, toonid on naturaalsed.


Big Snow - 100% polüester

Trendikas efektlõng, mille taoliste lõngadega üllatasid kliente Kölni käsitöömessil mitmed tootjad. Mõeldud paljuski aksessuaaride valmistamiseks nagu kotid, kraed, sallid. Kudumisel on oluline, et tupsud reastuksid. Saadaval nii ühe- kui mitmevärvilisena.


Flama (50% villa, 50% akrüüli)


Järglane Katia eelmiste hooaegade müügihittidele Mexico ja Azteca. Flamas on kunagi alustanud Mexico laiast triibust jäänud järele kitsas kontrastne hajuv triip. Lõngades esinevad värvitoonid on kontrastsed ja huvitavad.

Artic –
50% akrüüli, 45% villa, 5% polüamiidi

Poolvillane efektne lõng erineva tekstuuriga. Lõng koosneb kahest kiust - üks on valge ja teine toontoonis üleminekutega.

Topi - 100% polüamiidi

Üks tõeliselt kelmikas efektlõng. Koostis on küll sünteetiline, kuid see-eest ülipehme. Tulemuseks on lõbusad ja kelmikad sallid-mütsid.

1 kommentaar:

Tiia ütles ...

Lõnga tutvustused on väga teretulnud. Poes käies ei jõua kõike näha, kaupa ju palju. Tore on eelnevalt üht teist teada.

Edu!